Mot nya bloggäventyr

Kära läsare, det har blivit dags för mig att ge mig ut på nya bloggresor, därför hoppas jag vi syns på min nya adress:


http://lifestyleblogs.se/girle


tack blogg.se för dessa sex fantastiska bloggår!

Presenter, presenter, presenter

Dagen börjar närma sig sitt slut och jag har krypit upp i soffan i skönaste flanellpyamasen. Är ganska sliten måster jag säga, har fixat och donat inför morgondagen samtidigt som jag har gjort mitt vanliga race - Ebbot har dessutom fått två till nya tänder, nu är de fyra som spruckit igenom däruppe och två därnere och man är ju inte riktigt sig själv när man får tänder. Men nu tar jag kväll. Barnen sover sött, tårtan är bakad och ska monteras imorgon när födelsedagsbarnet är på dagis - det har hon insisterat på att hon ska vara på sin dag, önskad frukost inhandlad och alla paketen inslagna. Nu ska jag ta mig ett litet glas rött, lite mörk choklad och en liten bit ost och bänka mig framför Svenska Hollywoodfruar. En bra avslutning på första dagen på den här födelsedagsveckan.


Hej nya veckan!

Godmorgon godmorgon! Här har veckan börjat riktigt bra med en helt ok natt, särskilt med tanke på att Ebs varit borta två nätter vilket var första gången. Vid halv sju var det morgon och vi hann till och med vinka av T innan han begav sig till arbetet, det händer inte ofta. Morgonen fortsatte med god frukost, perfekt kokt ägg, underbara barn, lite lek och inget tjafs. Nu är Maja levererad, Ebbot tycks ha somnat i sin säng och jag ska sätta igång med dagens To do's. Sista förberedelserna inför Majas dag och en del måstesamtal står på listan. Ville bara kika in och säga hej först, det är ju så mycket lättare nu när blogg.se äntligen skaffat en bloggapp. Härnedan ser ni en av mina två cyklamen som jag lyckats hålla vid liv i två veckor, måste vara något slags rekord för mig.


Snart kommer dom

Oj vad jag längtar efter Maja o ebbot just nu, det riktigt värker i magen. Pratade precis med mamma, allt hade gått fint o om någon timme är de hemma igen. Då ska jag pussa o snusa på dem så mycket jag bara kan. Iväntan på kidsen njuter jag av min standardfrukost numera, ägg, yoghurt med kokos, mango o någon form av nötter (idag valnöt), latte o vatten. Dn söndag på det, riktigt mysigt här i tystheten.


Fix inför födelsedagen

På tisdag fyller min älskade dotter år, det känns helt overkligt att det snart har gått fyra år sedan jag första gången såg in i hennes kloka ögon där i sjukhussängen på Danderyd mitt i natten. Sedan den dagen vet jag hur det är att älska någon helt villkorslöst.

Den här barnfria helgen har haft en "fixa inför Majas dag"-rödtråd. Igår fixade fina presenter till Lillan, bland annat de här fullkomligt bedårande skorna från H&M:s unicefkollektion All for Children i form av små möss. Idag har jag satt igång med pysslet och bakandet inför kalaset nästa helg. Det ska bli så mysigt att få fira henne, hon är tokladdad och har på eget intiativ sagt att hon ska sluta dricka välling som hon intar både morgon och kväll nu när hon ska bli stor fyraåring. Vi får väl se hur det blir med det.

Nu har jag precis landat i soffan med lite cola zero och choklad med havssalt och pecan. Ska vila lite framför favoritbloggarna innan jag sätter igång med äppelpajen som ska bli dagens efterrätt. Har köpt en ny pajform från Åhléns som jag ska inviga.