Sex månader


Igår blev vår lille kille sex månader. Var tar tiden vägen? Visst känns det som om det hänt massor sedan den där snöstormiga fredagsmorgonen när vi fick se honom första gången, ändå känns det som igår. Du kom in i vår familj på det mest självklara sätt, det känns som om du har funnits hos oss jämt fast du är så liten. Älsklingsebbot som är så gosig, glad, snäll och social. Jag ser fram emot varje dag med dig i mitt liv.

Det här är Ebbot just nu
Tycker om: MAT! Han älskar att äta, allt man serverar efterföljs av ett "mmmm", allra helst fruktpuré. Att gnaga på saker, händer och smörgåsrån. Busa med storasyster, få uppmärksamhet och att bada. Han älskar lappar och tvättråd på filtar och leksaker, när hans pappa kommer hem och när storasyster sjunger för honom.
Tycker inte om: Ligga för länge på magen, när han råkar sprätta iväg sina leksaker så att han inte når dem, sova hela natten, välling (har testat en gång) och plötsliga höga ljud.
Kan: "Snacka", få tag i sina leksaker själv, rulla runt från rygg till mage och tvärt om, ligga på magen och lyfta huvudet högt, somna själv, nästan hålla nappflaskan själv, pussas.
Övar på: Sitta själv på golvet, sova hela natten, sluta äta på natten, äta mer mat på dagen.
Smeknamn:
Ebz, Sir Ebselott, Lllprins bus, Bebisen, min lilla gosebebis, Ebson

Kommentarer
Postat av: Anna

Grattis Ebbot! Tiden går ju så fort :)

2011-08-12 @ 08:52:22
URL: http://argbuggen.wordpress.com

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0