Uppdateringar

Av både hår och garderob blev det idag, när jag drog till Farsta Centrum för en välbehövd klipp- och slingningssession, är så nöjd! Efter frisörbesöket blev jag så inspirerad så efter en kycklingsallad på Il piatto blev det en liten shopingtrip. På Gina tricot hittade jag en söt klänning, en baströja och riktigt bra leggings (resåren börjar ge sig på de jag köpte förra sommaren). Och från Vagabond fck dessa godbitar följa med hem. Hoppas kunna visa det hela på bild lite senare, eftersom jag tänkte ha kläningen, leggingsen och skorna på mig i kväll när jag och älsklingen ska ut och äta. 

Betsey in my heart

28524-635
Gårdagen var mycket trevlig, fler sådana dagar på jobbet tack! Jag och en fotograf åkte till Örebro  för att möta en av landets kanske bäst klädda poliser för att dyka in i hennes garderob för en artikel i tidningen. Jag hade varken träffat fotografen eller polisen innan. Vi hade en otroligt trevlig dag, alla tre klickade med varandra direkt och när vi sa hej då på stationen kändes det som om vi hade känt varann i evigheter.

I polisens garderb fanns många godbitar, men speciellt en. En underbar, sagolik princessklänning från Betsey Johnson. Det var den vackraste klänningen jag sett i hela mitt liv. Den ar axelbandslös, svart med rosa broderade blommor. Svårt att förklara, håll utkik i VR framöver så förstår ni precis vad jag menar. Den där klänningen satte sig på näthinnan och nu kan jag inte släppa tanken på att få ha en egen betsey i garderoben. Kikadein på hennes
hemsida, och där hittasde jag en av mina favoriter. Precis min stil och jag skulle vara så lycklig över att få ha något så underbart i min garderob. Jag måste verkligen se till att komma i väg till staterna.
 

En liten beställning

Av någon anledning har jag nästan alltid en liten beställning liggandes på hm.com. Tycker så mycket om att få ett sms om att nu finns mitt paket att hämta ut. Den här gången blev det en liten samling...
....en röd klänning
... ett par slappa chinos
... och förra sommarens favvoshorts i en ny färg
.... plus nya baslinnen, de behövdes en uppdatering.


Tillbaka?

Efter en tid där mitt fokus har legat någon helt annanstans än på bloggen tror jag nu att jag kanske är på väg tillbaka. Hade ett mycket inspirerande samtal med en god vän idag, och då kom min inspiration tillbaka. Den har varit på semester i några månader men nu kanske den vill hälsa på lite oftare. Får jag hoppas. Om inte kanske jag försvinner igen.