Off

Imorgon drar jag iväg till Mauritius. Tyvärr glömde jag kameran hemma som visar min packning, de bilderna får komma när resten av resebilderna kommer. Vi hörs om några veckor! Ciao!

Konversation

Girle: Vilken väska ska du packa i till Mauritius?
T: Den röda.
G: Min röda, den lilla?
T: Ja.
G: Jag ska också packa i min röda, fast den stora.
T: Vilken är det. Vart står den?
G: Det är den som står i affären.
T: ?
G: Jag har inte handlat den än. Men jag har hälsat på den flera gånger.


Väsk och sko mania

28524-493

Ojoj, vad det kliar i shoppingfingrarna. Men eftersom jag snart åker iväg ska jag hålla i slantarna hårt. Ska inestera i en ny resväska innan jag åker, förmodligen en likadan som jag redan har, fast i en större modell. Annars är ju den rosa från Wedins väldigt söt. Den andra som jag funderat på är mer åt det hallonröda hållet och passar bättre min adresslapp i leopardtyg.

På Wedins hemsida hittade jag även en ursnygg laptopväska. I chocrosa, är den inte tuff?

Skor är ju kul, har sett Donna Girl skor i olika tidningar till rimliga priser, men var hittar man sådana i Stockholm? Asos är ju annars en kär källa till skoinköp.


wedins, donna girl o asos.com

Good news folks!

Det verkar som om datorn är på bättringsvägen, och får eventuellt komma hem idag. Yes! Nyheten = mer girlebloggande!

Förövrigt drömde jag en mycket skum dröm inatt. Drömde att jag var första dagen på praktiken och jag o min handledare skulle intervjua Magnus Carlsson (Alcazarsnubben), för han skulle lansera en ny läppglans med putfunktion. Very wierd...


Varför är mitt tomrum redan fyllt?

Vi har ett projektarbete i skolan som går utt på att vi, i grupper om 4-5 elever, ska skriva varsin artikel inom ett tema. min grupp har valt typ: Föreställningen om sexualitieten i Sverige. Frihet i tanke eller praktik?

Jag har tänkt att skriva om att homosexuella inte få ge blod. Eller rättare sagt, i tanken får inte män som har haft sex med män ge blod, men i vissa fall får folk inte ge blod bara för att de är homosexuella. Nu har socialstyrelsen lagt ut ett nytt förslag som innebär att denna grupp ska få ge blod, men endast efter en sexmånaders karrantän från sexuella förbindelser. Eftersom förslaget kom ganska nyligen har varenda tdinging skrivit om det. Poängen med vår uppgift är att fylla ett tomrum i journalistiken. Mitt tomrum verkar vara hyfsat välfyllt.. Suck.

Några förslag? Bråttom har jag ju oxå förstås, ska ju dra om en vecka....


Girle längtar efter

 En speedy 30. Hade planerat att äga en by now, men tyvärr har andra utgifter fått prioriteras.
 Mauritius, one week to go. Behöver verkligen semester.

En färdig utbildning, trots slutspurt känns vägen dit ack så lång.

Ett jobb... Någon som vill anställa en fashionista?

LedsenKänner att jag verkligen inte skämmer bort bloggvärlden just nu med inspirerande inlägg. Jag måste skylla på min dators frånvaro. Men det är inte hela sanningen. Har inte kännt mig någon sugen. Den tar så mycket tid i min i övrigt väldigt stressade vardag. Jag ska försöka bättra mig, men lovar ingenting. Letar efter insperation och skaparlust.

Girle stöder canserforskningen

För 15 år sedan gick min mormor bort i canser, i magcanser. Nu i oktober månad uppmärksammar vi bröstcanser, något som enbart drabbar kvinnor. Genom att stödja rosa bandet stödjer du även bröstcanserforskningen. Girle är för en canserfri värld.

Tisdagen den 10 oktober


  • Beige kofta, H&M
  • Vitt ribbat linne, H&M Rowells 
  • Ljusa jeans, H&M Divided
  • Väska, ursprung okänd, ärvd av gammelfaster.

Sitter i skolan och sliter. Det är ruggigt mycket att göra, med tre betygsgrundande deadlines på samma vecka. Puh. Men på fredag är kursen slut. Fast på måndag börjar den nya. Ingen rast ingen ro. Tyvärr blir bloggandet lidande.


07:05 - Det är kusligt i datasalen

Jag sitter i datasalen i skolan, det är väldigt tyst och lite läskigt. Ingen annan har vågat sig hit så här tidigt på morgonen. Hur jag har lyckats ta mig hit när klockan visar strax efter sju? Min väckarklocka ringde 04:30 imorse. 05:30 satt jag i sminket och 06:15 satt jag i dirrektsändning med nöjespanelen på TV4 Stockholms nyhetsmorgon. Måste nog sätta igång nu, annars somnar jag väl snart. So long folks!


Snabb leverans

För en gång skull hade H&M väldigt snabb leverans. Kortare än en vecka. Igår komm mitt paket med lite basgrejer och en fin stickad väst.
 Inte mindre än tre av mina favoritlinnen, behöver verkligen investera i basgarderob.
 Mjuk stickad väst i rosalila.
 Naturvit 3/4-ärmad tröja. Jättesöt.
Linne i samma stil som tröjan
 Likadant i grått.
 Likadana svarta byxor som jag köpte i somras, fast i en storlek mindre. De töjde sig något ofantligt.

Självklart ville jag använda mina nya kläder idag så jag har tröjan, västen, svarta strumpbyxor, kort jeanskjol, leopardballerinas, naturvit väska och svart trench.