Karriärval

Går en ganska "seriös" journalistikutbilning där det är meningen att vi ska gå och bli samhällsjournalister efter det. Jag vågar inte riktigt erkänna för blivande ledarskribenter på dn att jag helst av allt skulle vilja skria för Elle eller något annat trevligt magazin. Varför inte vara med och starta upp en svensk version av Vouge. Men jag ska bli bättre på att stå för vad jag egentligen vill. För let´s face it, jag är en fashonista, och varför inte käna pengar på sin hobby.

Veckans köp: Min nya (begagnade fast fräch) Tomelilla soffa från Ikea.

Återkommer


Gisele eller Bayswater?

Har kommit fram till att med en designerväska i min ägor skulle mitt liv få ännu mer stjärnglans. Det lutar åt en Mulberry's Bayswater (är mycket inspirerad av Ebba von Sydows chokladbruna som skymtade fram i hennes besök i fyrans söndagsnyhetsmorgo för några veckor sedan). Å andra sidan är Luellas Giseleväska också helt fantastisk. Köpte en väska på Wedins, den var (tyvärr) väldigt lik orginalet, något jag inte riktigt hade räknat med.. Men folk tycks inte lägga märke till det. Och som tur hittade jag ett par superbilliga (399kr) cowboyboots som har samma färg som väskan, very nice. 

Åter till dilemmat med designväskorna. Är ju student, och även om extrajobbet på H&M ger några extra slantar kan jag inte avvara flera tusen kronor på en månad. Så det blir till att spara, för väskorna är ju fantastiska. Visst, man kan ju köpa dem via blocket, tradera eller ebay. Men hur vet man att de är äkta? Vågar inte chansa..

För övrigt är jag på ständig jakt efter att par svarta, mjuka, nätta balerinaskor. Annars längtar jag till Stella McCartney's H&M kollektion som kommer den 10 november.. Oj, oj, vad tomt det kommer att bli i plånboken.

Återkommer